Ervaringsverhalen

Door de jaren heen heb ik meerdere collega's mogen begeleiden in hun weg tot verdere ontwikkeling. Hieronder enkele ervaringen. Met dank aan mijn collega's voor deze inbreng.

 

"Eerlijk, nieuwsgierig, respectvol en met humor; zo blik ik terug op een jaar werkbegeleiding van Monique. Dingen waren niet per definitie goed of fout, maar ze bevroeg me op mijn handelingen en mijn beweegredenen. Ik kon scherpe feedback verwachten, die respectvol en vaak met humor werd gebracht. Het heeft me geholpen mijn sterke kanten en valkuilen scherper in zicht te krijgen, en ik heb alternatieven aangeboden gekregen voor mijn therapeutische automatische piloot. Voor mij was het een zeer waardevolle toevoeging aan hoe ik nu in de dagelijkse praktijk te werk ga."  

- Teun -

 

"Ik heb de begeleiding bij Monique als zeer prettig ervaren. Ze zet je aan tot kritisch denken en zelfreflectie en heeft een breed palet aan kennis en vaardigheden. Monique is iemand die moeilijke onderwerpen op een persoonlijke manier met humor aanvliegt waardoor er een veilige sfeer ontstaat en je ruimte krijgt voor ontwikkeling en groei. 

- Vera -

 

"Ik zie Monique als een betrokken, open, eerlijke en integere werkbegeleidster en collega. Ze weet precies aan te voelen of het nodig is om reflectief stil te staan bij ontwikkelpunten, maar denkt ook mee wat voor interventies de zorg van de cliënt ten goede komt. Bovendien is ze zowel thuis in zowel het begeleiden van het behandelproces als het empirisch doorlopen van psychodiangostisch onderzoek. Ik raad supervisie of werkbegeleiding bij haar van harte aan."

- Kars -

 

 

 

"Monique is een ervaren en kritische GZ-psycholoog van wie ik met veel plezier werkbegeleiding heb gehad als basispsycholoog. Zowel op het gebied van behandeling (in de SGGZ en de BGGZ) als diagnostiek heeft ze kennis en kunde die ze op een fijne manier weet over te brengen. Daarbij laat Monique ook veel van zichzelf zien, hetgeen zorgt voor een vertrouwelijke en respectvolle samenwerking. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alles aan haar kon vragen, zonder hierop beoordeeld te worden. Bij uitstek op het gebied van diagnostiek heeft ze mij echt verder geholpen!"

- Jasmijn S. -

 

 

 

"Betrokken, betrouwbaar en kundig! Ik heb de werkbegeleiding van Monique als erg prettig ervaren. Ze luistert, is kritisch en geeft ook vertrouwen en vrijheid in mijn eigen kunnen!"

- Jasmijn C.-

 

 

 

 

 

Ik heb Monique ervaren als een betrokken en integere werkbegeleider. Zowel op het gebied van concrete vaardigheden als op het overstijgende therapeutische proces weet zij knelpunten effectief te verhelderen en samen uit te pluizen waardoor je weer verder kunt. Bovendien schept haar open en persoonlijke benadering ruimte om ook naar je eigen professionele ontwikkeling en processen te kijken. Zij kan scherp zijn waar nodig maar geeft ook het vertrouwen in je eigen kunnen op een fijne manier. Kortom, met Monique als werkbegeleider of supervisor heb je zeker een goede basis om jezelf verder mee te ontwikkelen!

- Evelien -